İTÜ Minik Denizciler Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin her birinin gelişim düzeyi, ilgi alanları, öğrenme hızı ve ihtiyaçlarının birbirinden farklı olduğu bilinciyle, aile ve okul işbirliği içinde kendini iyi ifade edebilen, öz saygısı yüksek, çevresini koruyan, meraklı, araştıran, kendi haklarını bilen ve diğer canlıların haklarına saygı gösteren, Atatürk İlkelerine ve kültürel değerlerine sahip çıkan, değişen ve gelişen koşullar karşısında yeniliğe açık ,sorumluluklarının farkında olan öğrenciler yetiştirerek, okulöncesi eğitim faaliyetlerini desteklemek

Misyon: Okulöncesi eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin kendini tanıyan ,kendini iyi ifade edebilen yaşadığı çevreye duyarlı, sorunlarla başetme konusunda çözüm odaklı ,psikolojik dayanıklılığı yüksek, araştıran, sorgulayan, yaparak-yaşayarak hayatı öğrenen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,Türkçeyi iyi kullanan, doğayı koruyan, tüm gelişim alanlarında desteklenmiş, sorumluluk sahibi, işbirliği ve takım çalışmasına uyumlu mutlu ve öz saygısı yüksek genç bireyler yetiştiren bir kurum olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ituminikdenizcileranaokulu.meb.k12.tr

Adres - POSTANE MAH. MANASTIR YOLU CAD. ITÜ DENIZCILIK FAKÜLTESI BLOK NO 1/11 İÇ KAPI NO 1 TUZLA / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz İTÜ Denizcilik Fakültesi içinde olup ,tüm iett ,dolmuş vb.toplu taşıma araçlarının güzergahı içindedir. Sahil Yürüyüş yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 1 km yakınlıkta olup 10 dakika yürüme mesafesindedir.