Ezgi GEMİCİ

22.11.2023 207

İlkokulu Samsun´da, ortaokul ve liseyi Hatay ilinin İskenderun ilçesindeki İskenderun Lisesinde okumuştur. Üniversiteyi;2005-2009 yılları arasında Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. 2009 yılında Ümraniye Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İlköğretim Okulunda görevine başlamıştır ve 3 yıl aynı okulda görev yapmıştır. 2012-2020 yılları arasında Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu´nda öğretmenlik yaparken COMENİUS VE ERASMUS + projeleri kapsamında Polonya, Belçika, İzlanda, italya, Almanya ve Bulgaristan ülkelerini ziyaret ederek; bu ülkelerin eğitim öğretim ortamlarında gözlem ve çalışma yapma fırsatını yaşamıştır. Öğretmenlık tecrübelerinin ardından 2020 yılı  Eylül ayında Üsküdar Fatih Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2022-2023 yılları içinde Kadıköy İbrahim Öktem Anaokulu´nun kurucu müdürlük görevini gerçekleştirmiş olup aynı yıl Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle İTÜ Minik Denizciler Anaokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır.